perjantai 13. maaliskuuta 2009

Yrityskasvo hmm…

Muutin maalle viime syksynä ja nyt on yli puoli vuotta mennyt, olen vielä hengissä ensimmäisen talven jäljiltä. Puita on kannettu jokunen kori ja lämmittäminen sujuu jo rutiinilla.
Pimeyskin alkaa tuntua tutulta, mörkövalot ovat syttyneet useamman kerran liiterin nurkalla ja aina on asialla ollut jänis tai joku muu eläin. Ei ole pelottanut, ihme kyllä.
Sitä paitsi maaseutumaisema saa edelleen henkäisemään joka kerta kun painuu tuonne pihalle.
Nyt odotan vaan kuumeisesti kevättä että pääsen värjäämään lankoja ulkotulille. Uusi tulipesäkin odottaa tallissa koekäyttöä.


Ensimmäinen vuosi päätoimisena yrittäjänä on lähtenyt ihan jouhevasti käyntiin vaikka lamahirviö onkin jokapäiväinen puheenaihe. Päätin että keskityn näihin omiin juttuihin ja luen vähemmän iltapäivälehtiä niin ei ala masentamaan uutiset.

Villakas–paja on ollut haaveeni jo pitkään ja tänä kesänä siitä taitaa tulla totta. Ainoa huono puoli on näitä pajajuttuja pohtiessa se että yöunet meinaa mennä.
Jään usein öisin pohtimaan mitä kaikkea sitä voisi tehdä, värjätä lankoja, huovuttaa, tehdä koruja ym. ym, joku yö taisi mennä romurobotteja pohtiessa.

Kaiken tämän muun touhun keskellä minua pyydettiin Maaseudun yritystoiminnan viestintäkampanjan multimediaesitykseen ns. yrityskasvoksi. Sitä oltiin sitten kuvattavana koko päivän ajan, niin kotiympäristössä kuin kylälläkin. Aika mielenkiintoinen kokemus tuollainenkin.
Kampanjan sivut löytyvät netistä, osoitteesta http://www.maaseutu.fi/fi/index/yrittajyys.html. Siellä löytyy tietoa jos mietit lähteäkö maaseudulle yrittäjäksi.
Minulle se sopii ainakin joten suosittelen.

Ei kommentteja: