sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Sähkökatkoja ja UPSEJA


Tämä talvi on tuonut ihan omat ongelmansa työn tekemiseen ja asumiseen. Pakkanen paukkuu siihen malliin ettei talovanhus meinaa pysyä enää lämpöisenä pelkällä puulla. Sähköpatterit on laitettava päälle aina aika ajoin, muuten aamulla on jääpuikkoja nokassa kun herää. Odotan kauhulla tulevaa sähkölaskua.

Pakkasen ja lumen myötä on riesana myös toistuvat sähkökatkot. Sähkökatkojen myötä lempikone sai vihdoin UPSin. Siis sellainen ison mötikän missä on kahdeksan pistorasiaa joista neljä on akun takana. Minulle jää n. 20 minuuttia
aikaa sulkea tietokone hallitusti, sen sijaan että kone simahtaa kesken lauseen.

Helpottaa jo kummasti tätä stressiä, siitä että sähkökatkot lopulta hajottavat työkoneen.


Kangaspuut on saatu myös oikeaan käyttöön sen sijaan että ne toimivat lankojen säilytystelineenä. Sain siis viimein mattoloimen kangaspuihin, tai ei se nyt ihan valmiiksi ole vielä rakennettu mutta hyvässä vaiheessa joka tapauksessa.


Tällä viikolla olen seikkaillut myös tuolla eBayssa ja muutaman mutkan kautta olen saanut hankittua itselleni tuftauslaitteen. Vintage tufting tool patent no. 3714915 Made by RC Rug Crafters. Hinta 11,50 euroissa postikuluineen.


Katsotaan nyt menikö rahat hukkaan, mutta laite näyttää ihan samalta kuin Toikan kauppaama uusi malli jonka hinta on 129,00 e. Odotan malttamattomana että posti tuo paketin ja pääsen kokeilemaan miten tuftaus sujuu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva tietää, onnistuitko saamaan kunnon laitteen tuo tuffaus tool? Olen juuri saanut harrastuksesta fihiä ja haluaisin laitteen . 129 euroa tuntuu vähän kalliilta.